Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten werken, maakt deze site gebruik van cookies. U kunt deze uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.
×
BimmerFest
0 Items
Shopping cart
0 Items
×
 x 

0 Items

activities

 • Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?
  De levertijd van de bestelling hangt af van het bestelmoment. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden geplaatst, worden diezelfde werkdag nog verzonden. Plaats je een bestelling na 12.00 uur, zal deze de volgende werkdag op de post gaan. Bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur of in het weekend worden geplaatst, gaan op de eerstvolgende werkdag de deur uit. Uiteraard kan het soms wat langer duren voordat jij je bestelling binnen hebt. Dit kan te maken hebben met drukte bij ons, of drukte bij de bezorgdienst. Over het algemeen streven wij ernaar bestellingen binnen drie werkdagen te hebben verstuurd.
 • Hoe wordt mijn bestelling verzonden? 
  Al onze bestellingen worden met Post NL verstuurd. Afhankelijk van de grootte van de bestelling, wordt de bestelling via pakketpost of reguliere post verstuurd. De status van uw bestelling kunt u terugvinden door in te loggen op uw account.
 • Een bestelling of product ruilen?
  Neem vooraf altijd contact op met de organisatie.
 • Een bestelling of product retourneren?
  Terugsturen voor eigen rekening, alle kleding en overige merchandise. Neem vooraf altijd contact op met de organisatie.
 • Hoe gaan jullie om met mijn (privacy) gegevens? 
  De door jou ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. correspondentie omtrent het evenement BimmerFest. Hieronder vallen ook de BimmerFest mailings. Mocht je deze niet wensen te ontvangen, kun jij je hiervoor afmelden door middel van de link in de mailing, of door contact met ons op te nemen. Bekijk voor meer informatie de privacy verklaring van BimmerFest.
 • Volgende vraag?
  Antwoord
×

Mobile menu


TOP