Zoek
Sluit dit zoekvak.
Hoofdpartner BimmerFest
Partners BimmerFest

Informatie voor automotive bedrijven

Neem deel aan BimmerFest en bereik de BMW doelgroep

BimmerFest is een grootschalig BMW evenement, waarbij de passie voor BMW voorop staat. BimmerFest mag als hoogtepunt voor de BMW rijder gezien worden: zij kunnen zelf interactief deelnemen aan programma onderdelen. Dit evenement heeft een zeer dynamische doelgroep dat vooral ook merkentrouw is. Op de evenementen zijn veel kwaliteitsbezoekers te vinden. Om deelname voor alle BMW gerelateerde bedrijven aantrekkelijk te maken, hanteren wij zeer scherpe deelnametarieven voor BimmerFest. Als deskundig BMW bedrijf kunt u hier actief uw doelgroep vinden en zo uw nieuwste BMW producten en/of diensten promoten. 

Interesse om als bedrijf deel te nemen?

Bekijk het algemene deelnameformulier

BimmerFest is een evenement met ruim 10 jaar ervaring en biedt dan ook voor de aankomende editie vele deelnamemogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn niet in een paar korte zinnen te omschrijven. Om alle informatie en mogelijkheden door te lezen, adviseren wij u digitale brochure te downloaden (pdf bestand), via de onderstaande link word het bestand automatisch geopend.

Meer lezen over de doelgroep?

Bekijk de brochure met partnermogelijkheden

Wilt u partner worden van BimmerFest? Na een succesvolle eerste editie op Raceway Venray, vindt BimmerFest opnieuw op dit oval circuit plaats. Extra voordelig instappen met een compleet pakket waar onder andere stroom, tickets, standruimte en social media exposure bij in zit. Heeft u interesse? Dit pakket is voor € 765,- beschikbaar. Deze plekken zijn gelimiteerd tot 16 stuks!

Eenvoudig deelnemen aan dit BMW evenement

"Arrive and Promote" op BimmerFest vanaf € 625,-

Heeft u geen ervaring met deelname aan evenementen of ziet u op tegen het bouwen of aankleden van een standruimte? Met één van de Arrive & Promote pakketten neemt u op een eenvoudige manier deel aan het evenement. Wij nemen de zorg van het op- en afbouwen van een stand voor u uit handen. Bij aankomst staat uw pagodetent klaar. Heeft u ook aankleding van uw standruimte geboekt? Dan is uw standruimte bij aankomst volledig ingericht. Afhankelijk van uw wens, kunt u uitgebreide pakketten kiezen, met bijvoorbeeld stroom en/of een zitje. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar andere standbouw, denken wij graag met u mee. 

Bedrijvenoverzicht van BimmerFest

Welke bedrijven u voor gingen? Bekijk de namenlijst

Veel bedrijven vinden het prettig om voorafgaand aan het evenement een indicatie te krijgen van de aanwezige of betrokken bedrijven. Bij onze partners ziet u de eerste bedrijven die deelnemen. Uiteraard valt Mosselman Turbo Systems extra op aangezien zij dit jaar opnieuw de hoofdpartner van het evenement zijn. Hierbij een selectie van de bedrijven die tijdens (één van) de voorgaande edities aanwezig zijn geweest: Toyo Tires, Pioneer, RS Trade, BimmerProducts, Speedequipment, Bilstein, Eibach, Biesheuvel, Angelwax, Akrapovic, Pirelli, AC Schnitzer, Vorsteiner, AST Suspension, Breyton, Oliehandel, Offenga, Z-Performance, Guerrilla Exhaust, Wiechers Sport, G-Power, Nankang, Syntix, Crooke Tuning, Rietveld Taxatie, GoPro, Wrapaholic en uiteraard diverse, regionale BMW dealers.