Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Hoofdpartner BimmerFest
Partners BimmerFest

BimmerFest 2024 - Raceway Venray

Paddockkaart registratie geopend!

Zien we jou op 9 juni 2024 in Venray, tijdens de twaalfde editie en zou je graag met jouw eigen BMW op de paddock willen staan? Vraag dan vooraf een paddockkaart aan. Word je geselecteerd? Dan ontvang je een gratis paddockkaart voor jouw BMW. Met een paddockkaart krijgt jouw BMW toegang tot het evenemententerrein. Kom je met een BMW club? Dan ontvangt de club contactpersoon een paddockkaart voor de hele club, je hoeft deze dus niet nog apart aan te vragen bij de organisatie. Hieronder vind je de verschillende thema’s tijdens BimmerFest op 9 juni. Los van je paddockkaart heb je ook een entreeticket nodig. Deze koop je vooraf in de ticketshop. Een entreeticket is geen garantie tot een paddockkaart voor jouw BMW.

Let op, wanneer je een paddockkaart aanvraagt, heb je geen parkeerkaart nodig. 

BimmerFest 2024 - Raceway Venray

Paddockkaart uitleg voor de verschillende thema's

BimmerFest Individuele paddockGeselecteerde BMW’s krijgen een plekje op de individuele graspaddock 

Alle BMW modellen zijn hier welkom! Van een originele tot een getunede BMW, je komt ze allemaal tegen op de individuele graspaddock. Vul het onderstaande formulier in om een individuele gras paddockkaart aan te vragen. Binnen een week hoor je of je auto direct geselecteerd is. Let op, deze paddock is niet op asfalt maar op gras. Gemiddeld gezien kunnen verlaagde auto’s hier wel parkeren, maar ligt jouw auto zeer laag, dan adviseren we je om geen paddockkaart voor deze paddock aan te vragen.

Let op: kom je samen met een BMW club? Vraag dan aan de contactpersoon van de club of hij of zij de paddockkaarten heeft besteld.

BimmerFest Individuele paddockDiverse BMW’s op de Individuele paddock van een BMW X1 tot een Z4

Alle BMW modellen zijn hier welkom! Let op, door het beperkte aantal plaatsen vindt er een selectie plaats. Van een originele tot een getunede BMW, je komt ze allemaal tegen op de individuele paddock. Kom je met een vriendengroep, maar met minder dan acht auto’s? Dan kan iedere bestuurder zijn eigen paddockkaart aanvragen. Zorg daarnaast dat jullie tegelijk aankomen op het evenement, zo vergroot je de kans om bij elkaar te staan. Vul het onderstaande formulier in om een individuele paddockkaart aan te vragen. Binnen een week hoor je of je auto direct geselecteerd is of op de reservelijst staat.

Let op: kom je samen met een BMW club? Vraag dan aan de contactpersoon van de club of hij of zij de paddockkaarten heeft besteld. Het indienen van een individuele aanvraag voor een paddockkaart is niet nodig.

>>> Ook tijdens de aankomende editie zal ieder plekje op de ///M Oval gevuld zijn! Wil je nog een paddockkaart aanvragen? We hebben nog plekken op de graspaddock. <<<

Rijd jij in een High-Performance BMW M uitvoering, zoals op de lijst van BMW M GmbH onder “BMW M automobiles” staat? Sluit je dan aan bij de BMW ///M Area. Doordat dit onderdeel dit jaar een zeer prominente plek krijgt op het circuit, noemen wij het de ///M Oval. Alle vooraf aangemelde M modellen worden in de buitenste ring van het oval circuit opgesteld. Hiermee creëren wij de grootste oval van M modellen ter wereld.  Voor een deelname aan dit onderdeel maakt het niet uit in welk BMW M model je rijdt, zo lang het maar een originele ///M is. Dus ongeacht bouwjaar, model of type, iedere BMW ///M rijder is welkom.
Om een gratis paddockkaart aan te vragen, vul je het onderstaande formulier in.

>>> Het nieuwe thema viel goed in de smaak, want ook bij dit onderdeel zal elk plekje op de paddock gevuld zijn. Wil je nog een paddockkaart aanvragen? We hebben nog plekken op de graspaddock. <<<

Een extra thema op BimmerFest in 2024, is speciaal voor alle M-uitgevoerde modellen die geen volwaardig M model zijn, maar wel behoren tot de M uitgevoerde modellen! Dit jaar kun je voor het eerst deelnemen aan de speciale “///M-Lite Lane”. Dit is voor alle eigenaren van een M135i, M140i, M235l, M240i, M340i, i4 M50, M440i, i5 M60, M760e, i7 M70, M850i, Z4 M40i, X1 M35i, X2 M35i, X3 M40, X4 M40i, X5 M60i, X6 M60i en de X7 M60i. Twijfel je of jouw model hierbij past? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke BMW klassiekers zijn welkom?
Om duidelijkheid voor deelnemers te creëren, hebben wij ervoor gekozen een duidelijke lijst van modellen te communiceren. Deze lijst is niet gebaseerd op een productiejaar, of minimale leeftijd, maar heeft te maken met de stijl van de BMW. De volgende modellen verwelkomen wij bij BimmerFest Classics:
Isetta, 2002, 1600 GT, E3, E9, E12, E21, E23, E24, E28, E30, E34, M1, Z1, Z8, 2000CS, 3200CS, en de 500, 600 en 700 series. Staat jouw type er niet tussen, maar ben je ervan overtuigd dat deze erbij hoort? Stuur ons gerust een aanmelding en wie weet nodigen wij jou alsnog uit!
Het aanmelden van jouw BMW klassieker kan door het onderstaande formulier in te vullen.


De ALPINA Straße is uitsluitend bestemd voor de verschillende ALPINA uitvoeringen zoals de ALPINA B3, D4 en de B6. Uiteraard dienen dit volledige ALPINA modellen te zijn, alleen een ALPINA velg is niet voldoende om deel te nemen aan dit onderdeel. Van nieuw tot oud, alle ALPINA modellen zijn terug te vinden op de ALPINA Straße. Rij jij in een ALPINA, meld je dan hieronder aan en ontvang een gratis paddockkaart. Ben je lid van een ALPINA club? Ook de gehele club kan zich aanmelden voor dit thema.

Ontvang een gratis paddockkaart via de e-mail

Bestel je paddockkaart voor BimmerFest

Nadat jij je aanvraag hebt verstuurd, wordt de paddockkaart zo snel mogelijk (handmatig) door ons toegestuurd. Door de drukte kan dit tot maximaal 5 dagen duren. Je kunt ervan uit gaan dat jouw aanvraag bij ons is binnengekomen. Mocht je na 7 dagen nog steeds geen paddockkaart hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. 

Nog enkele plekken beschikbaar aanstaande zondag!

Paddock registratie gesloten - BimmerFest 2024

Van 1 januari t/m 7 juni was het mogelijk om een paddockkaart te bestellen. Er zijn ruim 2.000 paddockkaarten verstuurd. Vanaf 14.00 uur op 7 juni juni is het niet meer mogelijk om een paddockkaart aan te vragen. Als er nog vrije plekken op de paddock zijn, worden er bij de ingang nog paddockkaarten vergeven aan bijzondere modellen. Wees op tijd en wellicht wordt jouw BMW nog geselecteerd voor de paddock! Tot 9 juni op Raceway Venray.

Paddockkaart aanvraag ontvangen

BF24

Je hoort binnen zeven werkdagen of je BMW is geselecteerd voor de paddock.