Zoek
Sluit dit zoekvak.
Hoofdpartner BimmerFest
Partners BimmerFest

BMW club aanmelden voor de clubpaddock

Reserveer als BMW club een plek op BimmerFest

De clubpaddock is het hart van het evenement. Alle BMW clubs kunnen vooraf een plek op de paddock reserveren. Dit jaar wordt een enorm aantal clubs verwacht, op tijd reserveren is dan ook noodzakelijk. Daarnaast vragen wij alle clubs om ons, de organisatie, op de hoogte te houden van het aantal aanmeldingen. Zo kunnen wij de beschikbare ruimte zo goed mogelijk indelen. Uiteraard is er veel informatie voor clubs beschikbaar, de meest gestelde vragen vind je in de vragenlijst hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Heb jij vraag? Kijk of het antwoord hieronder staat.

Veel gestelde vragen door clubs aan BimmerFest

Vanzelfsprekend zijn alle BMW clubs welkom op de clubpaddock tijdens BimmerFest. Ook BMW motorclubs zijn welkom om deel te nemen aan het evenement. Mocht je toch twijfelen of jouw club / vriendengroep aansluit bij het evenement, neem dan contact op met de organisatie. Het minimale aantal is 8 voertuigen.

Wanneer een BMW club zich vooraf aanmeldt, krijgt de gehele club een gratis paddockkaart (t.w.v. € 5,-), welke als pdf naar de club contactpersoon zal worden gestuurd. Dit gebeurd ongeveer een week voor het evenement. Wij vragen de contactpersoon om de paddockkaart naar alle leden toe te sturen. Iedere BMW rijder dient de paddockkaart zichtbaar achter de voorruit te leggen op de dag van het evenement. Zo kan de paddockcrew jou de juiste richting op wijzen.

In de BimmerFest webshop kunnen vanaf 1 november tickets voor het evenement worden besteld. De hardcopy tickets worden binnen vijf werkdagen per post toegestuurd. Het kan dus even duren voor je de bestelling hebt ontvangen. Er is een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar, dus weer er snel bij!

Een club dient minimaal 8 auto’s aan te melden voor een club deelname. Wil je met een kleinere groep komen? Dan kun je een plekje reserveren op de individuele paddock.

De sponsor van de club is zeker welkom, door standruimte te boeken voor het evenement. Een deelname op de clubpaddock of bedrijfsmatige uitingen via een club verspreiden is (zonder toestemming vooraf) niet toegestaan. Dit houdt in dat ook vlaggen en banners voorzien zijn van clubsponsors ook niet mogen worden opgehangen op de clubstand. Door de lage tarieven is het voor veel bedrijven interessant om deel te nemen. Wanneer een bedrijf deelneemt aan het evenement zijn uitingen uiteraard wel toegestaan.

Het aanmelden van jouw BMW club kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Heb je een vraag die hierboven niet wordt beantwoord? Neem dan contact op met de organisatie.

BMW en MINI clubs zijn welkom op het evenement

Meld hier je BMW club aan voor BimmerFest